Hydra Facial

Smärtfri avlägsnande av pormask/akne + Anti-aging

Hydra Touch H2

Ansiktsbehandling på en helt ny nivå. Hydra Touch H2 jobbar med tre olika teknologier och tillhörande serum för att behandla allt från ålderstecken, hudtextur, akne, fet hud och mycket mer.

Tre teknologier i en utrustning

Peeling med vakuum
Peela huden effektivt med Hydra Touch H2 specialutformade tip som suger upp hudceller och orenheter utan att skada eller irritera huden. Tillsammans med vakuumpeelingen använder du ett noga framtaget rengöringsserum som bland annat innehåller AHA syra (mjölksyra) som effektivt minskar sebum och rengör huden på djupet.

Double Lifting
Låg frekvens RF som stimulerar muskelsammandragningar, blodcirkulationen och lugnar huden. Två rullande kulor ger en stimulerande muskelmassage på 1KHz frekvens. Med Double lifting tekniken blir huden mer elastisk och åtstramad.

Elektroporation
Med elektroporation kan hudens celler absorbera näringsrika ingredienser lättare. Med denna metod blir huden återfuktad på djupet.

Applikations möjligheter

  • hudrensning, porrening
  • tar bort döda hudceller, komedier och hudparasiter
  • ökar hudandningen och blodcirkulationen
  • förbättrar hudens struktur
  • läkemedelsintag
  • lyft
  • tar bort aktivt syre, oxidant fria radikaler med väte rik vattenterapi, anti-aging effekt
AquaClean teknik – med Hydra Touch H2 allergivänlig peeling system

Lösningen som används för peeling lämnar spetsens mitt och tar sig fram i raka linjer i radiell riktning till kanterna på behandlingsspetsen. Vakuumet suger ut och tar bort smuts från porerna utan att orsaka skador eller repor på huden. Den synergistiska kombinationen av den inbyggda tekniken i behandlingshuvudet och de lösningar som används för behandlingar säkerställer det bästa resultatet.

.

Viktigt med bra produkter!

Lösning S1 – första steget  – skonsam rengöring

AHA (alfa-hydroxylsyror)
Minskar talg och renar porer med hjälp av mjölksyra.

AHA hänvisar i allmänhet till naturligt förekommande fruktsyror, en av egenskaperna är deras vattenlösliga egenskaper. Det har använts i hudvård sedan före vår tid för att på ett säkert och effektivt sätt ta bord döda hudceller. Mjölksyra tar också bort talg och oxiderade föroreningar från pordjupet.  Tack vare sin mildhet kan den användas på ett säkert sätt även för de gästerna som har en känslig hud.

Lösning S2 – andra steget – intensiv T-zon behandling

BHA (beta – hydroxylsyra)
Minskar döda hudceller och lugnar akne, utslag och andra hudirritationer med salicylsyra.

BHA löser sig bra i fett därför tränger det sig lätt in i huden, där det förhindrar keratinisering av huden och löser bindningarna mellan keratinocyter. Salicylsyran tar bort döda hudceller, talg och komedier. Det lugnar ner området med seborré, minskar talgproduktionen och underlättar manuell rengöring.

Lösning S3 – tredje steget – återfuktning och närings intag
Hydrering (näringsämnen)

Ett anti-inflammatoriskt och återfuktande serum med Portulaca Oleracea extrakt.

Näringsämnen och fuktgivande ingredienser i lösningen tränger djupt in i huden och ger en långvarig återfuktning. Den innehåller också brosk (Portulaca) rikt på omega-3 fettsyror.

Väterik vatten teknik

Effekten av vatten med en hög koncentration av väte är välkänd inom skönhetsindustrin som ett anti-aging medel som binder fria syreradikaler och är starkare än vitamin C.  Med den senaste modulen från EunSung kan du använda väterik vattenterapi för att ta bort aktivt syre och därmed stoppa deras hud från att skadas av fria radikaler.

Den radiella typ av Hydra Touch H2 levererar väte direkt till området med hudskador och neutraliserar det med hjälp av aktivt syre. Detta minskar cellskadorna av fria radikaler och tillåter bildning av friska celler.

Elektroporation

Elektroporering är en av de mest effektiva icke-invasiva näring- och läkemedelsintagmetod. Den elektriska, mikroströmstimulering som lämnar enheten ändrar polariteten hos cellerna och skapar tillfälliga aquaporin-kanaler genom. Genom dessa kan ingredienserna av lösningen lättare nå de djupare skikten i huden.

Hudens stratum corneum stängs normalt på ett tegelliknande sätt, vilket gör svårt för ingredienserna att komma fram. Efter elektroporering passeras lätt igenom de aktiva ingredienserna in i det epidermala skiktet direkt genom de tillfälliga kanalerna utan någon materialförlust. Tekniken är säker eftersom det inte förändras eller orsakar skador på cellernas biologiska struktur och funktion.

Elektroporations behandlingshuvud är också utrustad med EunSung blått, rött och en kombination, lila LED-ljusterapier. Rött ljus har en gynnsam effekt på cellgenereringsprocesser genom att öka ATP-produktionen (cellulär energi). Blått ljus har en desinfektions effekt på huden och är ett effektiv komplement till akne behandling.

Lift-roll teknik – lyft med lågfrekvent ström

Lift-roll tekniken är en förbättring jämfört med den tidigare Y-formade lyften. Behandlingshuvudet är utrustat med rullar från tillverkaren, vilket ökar behandlingen effektivitet och gör att behandlingen känns trevligare.

Lift-roll behandling stimulerar ansiktsmusklerna med hjälp av en medelfrekvent (1 kHz) elektrisk mikroström. Seriell sammandragning och avslappning av musklerna skapar en massageeffekt på det behandlade området. Medelfrekvens strömmen förbättrar också cellernas metaboliska processer, vilket gör hudvävnaden mer levande. Massagen, som är roligare med rullarna, lugnar nerverna och förbättrar blodcirkulationen.