Det är en form av massage som inte går att jämföra med någon annan behandling hittils. Det är mer som en ritual, en resa. En speciell massage, en riktig pärla.

I den gråa, snabba vardagen hinner vi inte att ta hand om vår kropp och själ så mycket som det skulle behövas. Då rubbas balansen mellan kropp och själ och man förlorar energi, blir lätt nedstämd.

Upplevelsen som du får ut utav behandlingen beskrivs ofta som en resa som hjälper dig att hitta din egen balans, harmoni. Du får tid och rum för dig själv och själv-healing mekanismen sätts igång, jin-jang energin balanseras och hjälper dig att hitta vägen tillbaka till dig själv.

Resan kommer att lösa upp den påsamlade ilskan, rädslor och ångest. Denna speciella behandlingen utförs med flera redskap, förutom mina händer använder jag: koshi, tingshav, kalimba, herbal stamp. Massagen utförs med högkvalitativa eteriska oljor  som är en blandning av en salig essens.

Soule Seance  resan är som en meditation, upptäckning av dig själv som för närmare till helande, som kommer att öppna upp dig själv så mycket som du känner dig redo för.  Avslappning och upplyftning.

När rekommenderas Soul Seance?

När du känner att din värld har blivit trång, du kommer ingenstans, hittar inte riktigt tillbaka till dig själv, du är för stel och kommer inte i din riktiga flow. Behöver du en push i din själv-vägledning eller att ta kontakt med din andliga sida? Vill du uppleva hur mycket kärlek du har inom dig till dig själv eller till världen?

Då kommer du att bli berörd av denna massage och finner din plats i behandlingen, du är hjärtligt välkommen! Ta första steget tillbaka till dig själv!

 

Inkludera:

Kropp

1. Läker ljud med levande instrument (tingsha, koshi, kalimba)
2. Ört hot ball massage
2. Mild oljig aromaterapi kroppsmassage (inte djup vävnad)

Ansiktsbehanling
1. Rengöring
2. Peeling
3. Massage (ansikte, nacke, decoltage, skalp, öron)
4. Mask
5. Avslutande serum och dagkräm