Nanosoft

NCTF® &  NANOSOFT™

en revolution inom den estetiska läkarkonsten

Vad innebär Nanosoft behandling?

Nanosoft är en innovativ behandling med en specialdesignad verktyg- medicinsk utrustning som med små nålar tränger sig in i hudens övre lager, (sk. dermis) för att spruta in en cocktail kallad NCTF 135HA och på det sättet få en kontrollbar och enkel behandling. De mikro-nålarna som används under behandlingen tränger sig inte djupare än nödvändigt och får den verkande medeln på rätt plats.

Nanosoft består av 3 stycken hålig,  pyramidformad  skalpell av silikonkristall som tillverkas med en teknologi kallad MEMS. Skalpellen tränger sig in i huden helt oanmärkbart, stimulerar och för in verkningsämnen på rätt plats. Serumen innehåller hyaluronsyra och 59 andra ämnen. Behandlingen är smärtfri.

 

Vilka behandlingsområden lyckas man bäst?

Med denna metod lyckas man även på de mest känsliga parter på ansiktet. Även de svårt nårbara delar fylls upp. Behandlingområden såsom kring läpparna, små rynkor orsakade av rökning, övre och underdelen av ögonlocket, små rynkor.

Rynkor på nacken följs I direkt linje. En sk. Polirevitaliserande fyllningsämne hamnar på exakt plats med minimal smärta. Behandlingen runt läpparna tonar ut  smårynkorna och väcken. Huden blir jämn, lysande och stramare efter behandlingen.

360 DEGREE ACTION.
PROFESSIONEL HUDBEHANDLING– KLINISKT BEVISAT RESULTAT

 

 

+132% ÅTERFUKTAD, STRAMARE HUD
+144% LYSANDE, JÄMNARE HUDTON
+52% HOMOGEN HUDYTA
-43% UTTONADE RYNKOR OCH SMÅVECK
– 59% MINDRE PORDIAMETER

Verkningsmedeln heter: FILORGA NCTF 135HA

 

Märket Filogra har skapat den mest effektiva ämnet på estetiska marknaden för det bästa hudkvaliten. NCTF 135HA innehåller  frilinear hyaluronsyra 5mg/ml och 53 + 1 andra revitaliserande näringsämnen. Förutom hyaluronsyran finns det 12 olika vitaminer, 24 aminosyror, 6 koensim, 5 nukleinsyra, 6 olika mineralämnen och 6 andra konsistenser som tex glutation som tar hand om hudens förnyelese på bästa sätt.

Koensimer: är det ämnet som hjälper transportera och huden att absorbera, ta upp de viktiga ämnen I det injekterade vätskan.

Nukleinsyra: stödjer cellförnyelsen, håller igång processen.

NCTF 135 HA: återuppbygger förnyande funktioner I huden. Det är ämnet som samarbetar, kopierar hudens egenskaper att förnya sig sjäv. Sprutan är bara början, NCTF 135 Ha har en långvarig verkan I huden, stimulerar förnyeleseprocessen kontinueligt. Det stimulerar och flyter runt I hudytan för att verka och resultatet blir en jämn och slät hud på större yta. Minskade rynkor, hudveck och smålinjer kliniskt påvisade.

Nanosoft metoden fyller upp huden utan smärta  på större jämnare ytor än tidigare!

48% mörka ringar runt ögonen, smårynkor tynar bort

35% linjer kring läpparna förbättras, uppfylls

27% halshuden blir stramare och mer elastisk

 

Kunderna känner knappt av behandlingen, nära smärtfri, och resultaten talar för sig själv! Nanosoft är det mest omsinta metoden som stimulerar huden på det sättet.

Det minsta och den smartaste nålen på markanden!

 

Fördelen med Nanosoft jämfört med andra behandlihgar:

 • behandlingsnålen är 3x ganger mindre än de andra som används
 • förlamar inte ansiktet
 • har ingen effekt på ansiktsmimiken
 • används utan komplikationer
 • trygg och säker metod
 • nästan smärtfri
 • mindre invasiv
 • ytterst minimal blödningsrikt
 • snabb och enkel metod
 • synlig, mätbar, kliniskt testad resultat
 • inga artificiella medel, utan naturliga fillers

Vilken sorts peeling används under behandlingen?

LABORATOIRES FILLMED PEELS

Vår hud får stå ut med mycket daligen, det innebär UV strålar, stress, rökning, och hormonförändringar. De externa och interna faktorerna lämnar sina spat på huden, speciellt på epidermis yta, den yttersta lagern av ansiktshuden. Små fel och åldersfläckar börjar synas, och den komplexa effekten leder även till att porerna förtöjer sig. Hudens yta beter sig som en yttre spegel för de effecter som pågår I vår hälsa och känslomässiga värld, det speglas på hudens lyster. Om effekterna kulminerar förlurar huden sin lyster och förblir grå. Men Laboratoires FILLMED kemisk peeling kan faktiskt förändra det, det kan bli din lösning på trött och stressad hud.

Laboratoires FILLMED PEELS rekommenderas för att bekämpa ålderstecken ( som åldersfläckar, små fina linjer och rynkor) att återställa grå till en lysande ton, ojämn hy till en övergripande bättre yttre.

Vad innebär en superfacial peeling?

En exfolierande lösning appliceras på ansiktet, nacken och dekoltaget, måttet är anpassad individuellt för hudtypen man har. Skonsamt tar den bort den övre lagern av epidermis ( den yttersta lagern av hyn) med en noggrant kontrollerad metod. Hyns  utseende förbättras och en cellförnyelse process sätts igång.

Serumet innehåller gluconolactone, Laboratoires FILLMED PEELS som är speciellt framtagen för känslig hud. Kombinerad med andra aktiva ämnen som hjälper boosta de terapeutiska effekten I behandlingen och förbättrar helheten och slutresultatet.

PEEL COMPLEX 20% : Gluconolactone + Mandelic Acid. pH 3.

Tack vare användning av den skonsamma peelingen och Nanosoft behandlingen tillsammans talar resultaten för sig själv! Peelingen kan utföras även på sommaren om man använder hög solskyddsfaktor.

Hur går behandlingen till vid helansiktsbehandling?

 1. Konsultation ( bedömning av hudtyp, information om behandlingens gång)
 2. Rengöring
 3. Kemisk Peeling
 4. Nanosoft behandling, vilket innebär att en spruta med en mikroblad tränger sig in I huden vid rynkor, runt ögonen, små linjer och veck. Hela ytan revitaliseras med precisa och välstyrda sprutor som innehåller NCTF HA135 medicinskt serum. Under behandlingen kan endast små obekvämligheter uppstå, sticket eller själva bladet känner man inte av alls. Behandlingen är snabb, effektiv och nästan helt smärtfritt. Efter behandlingen kan små röda gropar uppstå efter sticket, vilket är helt normal reaktion av huden då de aktiva ämnen samlas där. Hyn kan bli rödaktig och små ödem kan uppstå. Groparna försvinner på 1-24 timmar absorberas totalt av ansiktshyn. Behandlingens effekt visar sig mer effektivt I kommande veckor och resultatet blir mer och mer synlig varje dag.
 5. Special hyaluron mask behandling som lugnar, återhämtar och långvarigt återfuktar hyn
 6. En avslutande, lugnande kräm masseras in (priset avgörs per 3ml /behandlad yta) kan varieras, det bestäms vid consultation, så inga överraskningar vid betalning. I de flesta fall räcker det med en ampull / 3ml till helansiktsbehandling. Om halsen och dekoltagen har även behandlats, då behöver man en ampull till.

Behandlingen är 60-90 minuter lång

Hur går behandlingen till vid ett område behandling?

 

 1. Konsultation ( bedömning av hudtyp, information om behandlingens gång)
 2. Rengöring
 3. Kemisk Peeling på det behandlade området
 4. Nanosoft behandling, vilket innebär att en spruta med en mikroblad på varje 1cm tränger sig in I huden vid rynkor, runt ögonen, små linjer och veck. Hela ytan revitaliseras med precisa och välstyrda sprutor som innehåller NCTF HA135 medicinskt serum. Under behandlingen kan endast små obekvämligheter uppstå, sticket eller själva bladet känner man inte av alls. Behandlingen är snabb, effektiv och nästan helt smärtfritt. Efter behandlingen kan små röda gropar uppstå efter sticket, vilket är helt normal reaktion av huden då de aktiva ämnen samlas där. Hyn kan bli rödaktig och små ödem kan uppstå. Groparna försvinner på 1-24 timmar absorberas totalt av ansiktshyn. Behandlingens effekt visar sig mer effektivt I kommande veckor och resultatet blir mer och mer synlig varje dag.
 5. En avslutande, lugnande kräm masseras in (priset avgörs per 1ml /behandlad yta) kan varieras, det bestäms vid consultation, så inga överraskningar vid betalning.

Behandlingen är 30-45 minuter lång

Rekommenderad behandling: 3 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum

Resultatet håller I sig oftast cirka 3 månader med rekommenderad vätskeintag, hälsosamt liv. Det är värt att repetera behandligen 1 eller 2 gånger årligen.

Biverkningar

– behandlingen innefattar ingen skada, återhämtningstiden är 1-2 dagar -efter behandling kan förekomma en lätt skarpt/stickande känsla
– efter behandlingen kan du återvända dig till dina vardagliga sysslor omedelbart
– i 1-2 dagar efter behandlingen kan mindre vätska ansamling uppstå
-nålmärken kan också förekomma i 1-2 dagar men makeup kan användas redan efter 12 timmar

 

Efter behandling

– aktiv sport, solarium, bastu, varmt bad och kosmetiska behandling ska undvikas i 3-4 dagar
– makeup ska undvikas i 12 timmar efter behandlingen
– nålmärken kan förekomma i 1-2 dagar men makeup kan användas direkt dagen efter behandlingen

Behandlingen rekommenderas inte om

 • Man är känslig mot hylarionsyra eller andra ämnen I behandlingen
 • Om man använder produkter med retinol eller hydrokortison på behandlade hudytan.
 • Gradviditet, amning
 • Keloid tendens ( väldigt långsamt återhämtning av sår)
 • hudinfektion eller annat hudsjukdom
 • Autoimmun eller annat kroniskt sjukdom, cancer
 • om man tar blodförtunnande medicin
 • dålig hälsotillstånd, svag fysik tillstånd, pågående infektion
 • om man har haft en laser peeling behandling på senaste 3 månader
 • akut diabetes
 • Om man har haft Botox behandling eller annan rynkbehandling med spruta, då måste man vänta 2 veckor efter den senaste behandlingen.
1599 SEK
Ett område 1ml

30-45 min

2599 SEK
Full Ansikte 3 ml

60-90 min

4499 SEK
Ett område 3 x 1ml

3 x 30-45min