Julia Kadar

Jag heter Julia Kadar och är en 35 år gammal kvinna, mamma, en kompanion, vännina, medicinsk-kosmetolog, duula, aromaterapeft som medverkar vid barnfödseln, Nia danslärare. Jag har deltagit på oändliga workshops och utbildningar där kvinnan står i centrum. Vare sig kunden är tonårig med finnar, hårig, eller någon som vill ladda upp, om det är en mamma som väntar barn eller håller just på att föda, någon som är inne I en svår period, eller en lite äldre dam, eller någon som har svårt att uppleva sin kvinnlighet. Jag har varit kosmetolog I mer än tio år och förutom hur jag kan hjälpa kvinnor med det yttre så har mitt intresse fortsatt växa för det kvinnliga inre också.
Det inre peelingen, kräminpackningen: Jag ser det som ett mission att hjälpa kvinnor på alla sätt jag kan. Vare sig att man berör, ger en massage, forma ett fint ögonbryn, en kvinnlig dans, ett bra samtal eller att vara en bra lyssnare. Underlaget till allt detta är mina utbildningar och erfarenheter. Jag är också väldigt optimistisk, empatisk, och försöker förmedla kärlek på alla sätt.
Min kosmetolog karriär började redan när jag var barn. Jag var ännu en liten flicka när vi lekte vad blir du, när du blir stor? Svaret var alltid – kosmetolog, hudterapeft. För att fullfölja mina drömmar har jag efter gymnasiet gått i en av Ungerns mest prestigiösa, och välkända kosmetolog-skola och efter detta har jag studerat vid Semmelweis universitetets hälso – hudterapeft gren I två år. Att utvecklas hela tiden är väldigt viktigt för mig.

Min filosofi: På livets alla fält även så I mitt job är det mycket viktigt för mig med holistisk syn. Att man finner naturlig harmoni mellan kropp och själ, och förstärker det kvinnliga. Våra ansikten och hy förmedlar viktig information om vår aktuella tillstånd, både kroppsligt och själsligt. Att utforska olika symptom och lösa problem är mycket viktigt för mig I det underbara yrket. Jag kallar de kosmetiska materal jag använder holistiska.

Vad betyder det? Att det är en personlig kosmetisk material som jag utvecklar. Det är ett skräddarsydd material till varje individ. Med en mest effektivt verkan.

[/vc_column_text][/trx_column_item]

Vad är det för speciellt med holistisk kometisk material? Hemligheten bakom den är nog att den är så skräddarsydd för var och en. Den bilden jag får av dig, transfererar jag till örter och växter. Det holistiska regeln är att allt vi träffar på är fulländat och förmedlar det mest koplexa av oss. Örter och växter har en egenskap att både fysiskt och psykiskt påverka oss. Kosmetika innefattar det bredaste sortimentet av växtvärlden. Eteriska oljor och oändliga extrakter ligger till hands för att vi ska kunna komponera en kräm på bästa personliga sätt.

När man väl har det I tankarna så blir det hela en konst.Man översätter personligheten till växtvärldens koder. På ett sätt som hjälper effektivt den personen som kommer använda den. Den hjälper användaren att hitta sitt positiva jag. Så de behandlingarna jag sätter ihop är inspirerade endast av naturen och människan.

Varje hy behöver något personligt, olika material, olika beröring. Därför är varje behandling unik. De är anpassade till årstider, förväntningar, hyn och aktuella humoret. Mitt mål är att under tiden du spenderar hos mig ska du kunna ladda upp, stanna I nuet, koppla av och när vi är klara lämnar du rummet med ett stort leende både på ut- och insidan och är som mest nöjd.

I Ungern (där jag ursprungligen kommer ifrån och skaffat mina utbildningar) har jag publicerat väldigt mycket. Jag har varit med I olka tv proram tex RTL Klubb, skrivit artiklar I både tryckt media och online, hållit flera föredrag I olika hälsocenter om olika hudproblem. I följande medier kan man läsa mina publikationer: Vital magasin, Gentleman magasin, Vinst/för män, Rtl klubb (tv), Beaty portal, Mens Mentis hälsocenter.

[/trx_columns]

Phone: 0709832001
Email: info@juliacosmetic.se

Boka nuBoka nu
[/vc_column][/vc_row]
Dags att slappna av

Invest in your skin, It's going to represent you for a very long time

[/trx_call_to_